• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
“Yaşlı ve hastalarımızı ziyaret ederek moral vermeliyiz”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Onkoloji Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi bünyesinde yaptırılan Nevin Eruslu Palyatif Bakım ve Umut Evi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Tahmazoğlu, ilk olarak Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören minikleri ziyaret ederek, miniklere çeşitli hediyeler verip, birlikte oyunlar oynadı. Tahmazoğlu, daha sonra da Onkoloji Hastanesi bünyesinde yaptırılan Nevin Eruslu Palyatif Bakım ve Umut Evi’nde yatan hastaları ziyaret ederek onlarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki hastaları da ziyaret eden Tahmazoğlu, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, yaşlıların ve hastaların ziyaret edilmesinin önemine değindi.

Tahmazoğlu, “Yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret ederek onlara moral vermeliyiz. Belediyemiz bünyesinde bulunan halkla ilişkiler ekibimiz sık sık hastanelerde yatan hastalarımızı ziyaret ederek hastalarımıza moral veriyorlar. Biz de Onkoloji Hastanesi’nde yatan minik yavrularımızı yine bu hastane bünyesinde bulunan Palyatif Bakım ve Umut Evi’nde yatan hastalarımızı ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki hem hastaları hem de muayene için gelen vatandaşlarımızla sohbet edip, onlara moral verdik. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Ziyarette Tahmazoğlu’na Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin ve Sağlık Sen Gaziantep Üniversitesi Şube Başkanı Cuma Kerkez eşlik etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir