• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Elibüyük, Batman Tanıtım Günleri’ne katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliği tarafından bu yıl ilk defa Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen "1. Batman Tanıtım Günleri" yoğun ziyaretlerle devam ediyor.

"1. Batman Tanıtım Günleri" kapsamında beraberindeki heyetle birlikte etkinlik alanını ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, alanda kurulan stantları tek tek gezdi.

Elibüyük, Batman Valisi Hulusi Şahin ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından yerel yöneticilerle de görüşün Elibüyük, Batman Petrolspor standını ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Elibüyük, şu ifadelere yer verdi: "Batman günleri dolayısıyla teşkilatlarımızla birlikte ‘Batman Tanıtım Günleri’ne katıldık. Alanda Batman Valisi Hulusi Şahin Beyefendi ile Batman’dan gelen kıymetli yerel yöneticilerle ve Batmanlı hemşerilerimizle tanıştık. Batman bizim uzak olmadığımız bir il. Bir şekilde geliş gidişlerimizle zaten şehri tanıyorduk. Ama burada daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Kültürüyle, kadim şehirleriyle, Hasankeyf gibi birçok medeniyete beşiklik yapmış şehirleriyle tanımış olduk. Faydalı bir ziyaret oldu. İnşallah Batman'a gittiğimizde yerel yöneticiler ile tekrar bir araya geleceğiz. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim." (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir