• DOLAR 32.348
  • EURO 35.162
  • ALTIN 2305.25
  • ...
SON DAKİKA
Bingöl`de İl Değerlendirme ve İstişare Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Toplantıda Vali Güvençer, bir konuşma yaparak:\"Kurumlar olarak yapılması gerekenler nelerdir, bunlar üzerinde çalışmalar yapmamız gerekir. Neleri yaptık, neleri yapamadık. Daha iyisini yapmak için ne gibi çabalar gösterilmesi gerekir. Birim amir ve memurlarının iş ve işlemlerinde daha özverili çalışma yapmaları gerekir. Ayrıca kurumlar arası eşgüdümün sağlanması noktasında birim amirlerinin birbirleri ile işbirliği ve iletişim içerisinde olmaları, sık sık bir araya gelerek görüş alış verişlerinde bulunmaları gerekir\" dedi.

 

Bingöl Müftüsü ; İntiharlara Karşı Ortak Çalışma Yapılmasını İstedi

 

İl Müftüsü Mecit Can ise Bingöl`ün deprem bölgesinde olması nedeniyle, zayıf olan cami ve kuran kurslarının güçlendirilmesi gerektiğini, bu yapıların tespit edilmesi hususunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden destek verilmesini talep etti. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ise kendilerine bildirmeleri halinde imkanlar ölçüsünde gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

 

Müftü Can, olası bir deprem sonrası için hazırlıklı olunması gerektiğini ifade ederek son günlerde yaşanan intiharlar konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapılmasının faydalı olacağını belirtti.

 

\"Eğitimde Kardeş Kurum Projesi Başlıyor\"

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ise okulların herhangi bir kamu kurum ve kuruluşu ile kardeş kurum projesinin başlatılacağını, bu projenin hayata geçirilmesinin Bingöl`deki okullar ve öğrenciler için olumlu sonuçlar doğuracağını söyledi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir