• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
`Kıyamet Asla Bir Son Değildir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA- Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 276. basın açıklamasını Kayalıpark Meydanında gerçekleştirdi. Basın açıklamasını platform adına okuyan Musa Kazım Yılmaz, gündemde olan kıyamet konusuna değinerek kıyameti nimet yurduna gidişin bir başlangıcı olarak değerlendirdiğini ifade etti.
 
Kıyametin son zamanlarda insan gündemine girmesinden bahseden Yılmaz, "Tutarsız mayalı bir gündem olarak insanların gündemine kıyametin girmiş olması sevindiricidir. İster efsaneler üzerine ister bilimsel verilere dayalı kurdular ile olsun kıyametin insan gündemi açısından konuşulmasını önemli buluyoruz. Hakikatten uzaklaşmış bilimin hurafe ile işbirliğinden meydana gelen garip kıyamet senaryoları insanların kıyamete yönelik endişelerini gündeme getirmesi açısından önemlidir. Kıyamet asla bir son değildir. Kıyamet müminler için imtihanın sona erip imtihan mekanının ortadan kaldırılarak nimet yurduna gidişin bir başlangıcıdır. Zalimler için ise büyük bir helak günüdür. Biz bütün zalimleri o dehşetli günün azabına karşı uyarıyoruz" dedi.
 
Geçen haftalarda ülkeyi ziyaret eden Rusya Devlet Başkanı`nın sözlerine de değinen Yılmaz, "Rusya Devlet başkanı ülkemizden ayrıldıktan sonra Rusya`da başörtüsünün yasaklanmasını talep etmiştir. Eskiden ülkemiz koministleri Rusya`ya gider oradan öğrendiklerini ülkemizde uygulamaya çalışırlardı. Bir grup da bunları kınamak için "koministler Moskova`ya" diye slogan atardı şimdi durum tersine döndü onlar baskıyı ve despotizmi artık Ankara`dan öğreniyorlar. Yakında Moskova`da özgürlük taraftarlarının "Yasakçılar Ankara`ya!" diye slogan attıklarını duyarsak hiç şaşırmamak gerekecek" ifadelerini kullandı.
 
Yılmaz açıklamasında Mısır referandumuna değinerek, "Mısır referandumu demokrasinin nasıl bir şey olduğunu demokratların onu nasıl algıladıklarını göstermesi açısından gayet önemlidir. Referandumda evet çıkmasına rağmen demokratların ve liberallerin hala hayır eylemleri yapması onların demokrasi algısının en büyük göstergesidir. Demokrasi demokratların işine geldiğinde iyi demokratların işine gelmediğinde kötü bir yönetim biçimidir" şeklinde konuştu. (M.Ata Doğu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir