• DOLAR 32.515
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2437.887
  • ...
`Batman Kış Aylarında Kapasitesinin 2 Katı Enerji Tüketiyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - TÜMSİAD Batman Şubesi AB KOBİ haftası etkinlikleri kapsamında üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor.

İşletmelerde "Enerji Verimliliği ve Tasarrufu" konulu seminer Dicle Edaş Batman İl Müdürü Serhat Öztürk ve Bilgi İşlem Tahakkuk Müdürü İhsan Demir tarafından TÜMSİAD toplantı salonunda verildi.

Dicle Edaş İl Müdürü Öztürk, Batman`ın enerji durumunu anlatarak kış aylarında kapasitesinin 2 katı enerji tükettiğini, ağır kış şartlarında personellerinin halkın enerji sorunlarını gidermek için 24 saat aralıksız çalıştığını belirtti.

Seminerde Batman`ın Enerji Projeksiyonu, Enerji Verimliliği Kanunu, İşletmelerde Enerji yöneticiliği ve Enerji verimliliği, Enerji tasarrufu, Reaktif enerji tüketimi ve maliyeti, Elektrik tarifeleri, Serbest tüketici, Lisanssız enerji tüketimi konularında bilgilendirme yapıldı.

TÜMSİAD Şube Başkan Yardımcısı Hamza Günaydın, yaptığı açıklamada, başta DEDAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk olmak üzere ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştıklarına şahit olduklarını, bunun içinde işletmelerde enerji verimliliğiyle alakalı bir eğitime ihtiyaç duyduklarını belirtti. (Mehmet Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir