• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Engelli vatandaşlar yemekte buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Engelliler Derneği tarafından düzenlenen yemek programına katılan vatandaşlara ve kurum temsilcilerine seslenen Anadolu Engelliler Derneği Başbakanı Abidin Harputluoğlu, programı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediklerini belirtti.

Birliktelik ve farkındalık oluşturmak için düzenledikleri programa katılarak engelli vatandaşlara destek oldukları için teşekkür eden Harputluoğlu "İlimizde yaşayan engellilerimizin gerek tekerlekli ve akülü sandalye gerekse koltuk değneği ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bugün burada toplanmamızın sebebi engelli vatandaşlarımızın farkındalık oluşturmak ve engellilerimizin unutulmaması için yapılan bir etkinliktir." dedi.

Engellilerin birçok sorunun olduğunu bunların giderilmesini temenni ettiklerini belirten Harputluoğlu "Bu organizasyonun yapılması için çok uğraştık ve kurum kurum gezdik. Engelli vatandaşlarımıza karşı daha duyarlı olunması ve engellilerimizin memnun kalması için çalışıyoruz. Bu geceyi engellilere sosyal yardım amacıyla düzenledik. Katılana herkese teşekkür ediyorum. Engellilerimizin sorunlarını çoktur. Erişilebilirlikten, engellilerin ulaşılabilirliğinin sağlanması, eğitim sıkıntıları ve daha diğer sıkıntıları yavaş yavaş çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Derneğimizin 230 üyesi var bu üye sayımızın daha da artacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir