• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
​"Küçükçekmece Belediyesi özür dilemelidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye Aile Meclisi, aileyi hedef alan pankartlarla gündeme gelen Küçükçekmece Belediyesini protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Grup adına kısa bir basın açıklama yapan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, asıl yapılmak istenenin aile içerisinde savaş çıkarmak olduğuna dikkat çekti.

Yapılan basın açıklamasının ardında İLKHA’ya konuşan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik ve vatandaşlar, belediyenin yaptığı işten dolayı özür dilemesi gerektiğini söylediler.

 

Küçükçekmece Belediyesini uyarmak, yaptığının suç olduğunu söylemek için belediye önünde toplandıklarını belirten Çevik, belediyenin TCK 106’ncı maddesine göre halkı kin ve nefrete sevk ettiğini ve tüm erkeklere hakaret ettiğini söyledi.

“Fitnenin başı Fatma Şahin ve arkadaşlarıydı”

Çevik, “Beni babam öldürdü, ‘beni kardeşim öldürdü’ diyerek kadın-erkek savaşı çıkarılmak isteniyor. Şimdi de küresel bir oyun var. 15 Temmuz’da başarılamayan girişim aileyi yok etme savaşıyla yapılmak isteniyor. Sivil Toplum Kuruluşları, kanaat önderleri ve medya olarak buna dur demeliyiz. Yaptığınız haber sonrası afişler kaldırıldı ama suç duyurusunda bulunmazsak başka belediyelere de teşvik olmuş olur. Bundan sonraki Cuma günü yine Şişli Belediyesinin önünde, ondan sonraki Cuma günü de Gaziantep Belediyesi önünde basın açıklaması yapacağız. Çünkü asıl fitnenin başı Fatma Şahin ve arkadaşlarıydı.”dedi

Toplumsan Cinsiyet Eşitliği adı altında Türkiye’ye bir operasyon yapışıldığını söyleyen Çevik, “Bu operasyona dur demek lazım. Sayın Süleyman Soylu sadece Amerika’dan Ankara’daki feminist terör örgürlerine 22 milyon dolar para geldiğini söyledi. Türkiye'de faklı illerde 135 dernekleri var. Bunlara yasal statü veren Fatma Şahin’i onun için protesto edeceğiz.” diye konuştu.

Sivil Toplum ve medyanın aileye yönelik sağduyulu haberler yapması gerektiğini belirten Çevik, kanaat önderlerine, aydınlara, gazetecilere büyük görev düştüğünü ifade etti.

“Kötünün reklamı yapılarak kötülük ortadan kalkmaz”

Vatandaşlardan Cengiz Aydın ise, “Bütün iş İstanbul Sözleşmesi ile başladı. Küresel ifsat çetesi de yerel sahada bunu tatbik etmeye çalıştı. Normalde hiç birleşmeyen belediyeler bu noktada müthiş bir ittifakla sözleşmeye destek vermeye başladılar. Bunun son yansıması da Küçükçekmece Belediyesinin bilbordlara astığı ‘ölüm’ afişleri oldu. Sosyolojik ve psikolojik olarak kanıtlanmıştır ki, bir kötüğün reklamı yapılarak kötülük ortadan kalkmaz. Ancak biliyoruz ki, mesele iyileştirmek değildir. Eğer bir şeyi düzeltmek istiyorsanız sürekli güzellikleri anlatmalısınız. O bilboardların önünden çocuklar geçti. Orada sürekli ölüm görmekle asla hayat meselesi konuşulmuyor.” dedi.

Allah’u Teala Bakara suresinde, ‘onlara sorsanız biz ıslah edicileriz derler. Ancak onlar ifsat etmek için çalışırlar.’ Ayetini hatırlatan Aydın, genel manada afişler sökülse de bazı bölgelerde hala asılı olduğunu söyledi.

“Belediye özür dilemeli ve aileyi koruyan afişler asmalıdır”

Duyarlı olan herkesin bu hareket karşısında sessiz kalmadığını da belirten Aydın, şunları kaydetti:

“Kemal Çebi (Küçükçekmece Belediye Başkanı) kendi ailesinde böyle bir şeyin olmasını ister mi? Çocukları ‘baba bundan sonra seninle yaşamak istemiyorum! Ben sokakta kalacağım. Orası benim için daha iyidir’ dese Kemal Çebi kabul edecek mi? Belki işin nereye varacağını akledemiyorlardır. Biz buradan yapılan yanlışın bir an önce özür beyan edilerek düzeltilmesini istiyoruz. Yanlışı kabul etmek erdemliktir. Yanlış yaptıklarını kabul ederek bundan sonra aile mefhumunu koruma noktasında afişler asacaklarını ifade etmeliler.

Erkek nesli bitirilmek isteniyor

Türkiye ve dünyada istanbul Sözleşmesiyle toplumun tamamen bitirilmek istendiğini  söyleyen vatandaşlardan  Adem Boyacı ise şunları kaydetti:

“Küresel sermayenin sahipleri 7 milyar insanı yok etmek için plan yaptılar. Dediler ki, bunları bombayla öldürmek istesek toplumun içerisinde biz de varız. O zaman kadına biraz hak verelim o da erkeği evden kovsun. Eçenlerde bir İngliz Profesör en büyük suçun erkek olmak olduğunu söyleyerek erkek neslinin bitirilmesi gerektiğini ifade etti. Erkek neslini bitirdiğinizde kadın zaten kendiliğinden üreyemez. Bundan 20 yıl sonra kadının çiftleşmeden babasından aldığı gen ile üreyebileceği söyleniyor.” (Nizamettin Aşkın- İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir