• DOLAR 32.33
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2294.662
  • ...
SON DAKİKA
​Silopi'de 'Bir Bilim İnsanı Olsam' adlı söyleşi düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silopi Koç İlk Okulu Konferans salonun da düzenlenen 'Bir Bilim İnsanı Olsam' adlı söyleşiye Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal, TUBİTAK Bilim Merkezleri Sorumlusu Doktor Şahin İdin, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selahattin Dizlek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

TUBİTAK Bilim Merkezleri Sorumlusu Doktor Şahin İdin programda öğrencilerle buluşup sorularını cevapladı. Bilim adamlarının örnek teşkil eden hayatlarını öğrencilere anlatan İdin, TÜBİTAK’ın bilimsel faaliyetleri tanıtmak ve sevdirmek adına yayınladığı dergi ve yayın faaliyetlerini tanıttı.

Program öğrencilerin soruları ile son buldu. Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal, TUBİTAK Bilim Merkezleri Sorumlusu Doktor Şahin İdin'e program sonrasın da plaket takdim etti.

Konuyla ilgili açıklama da bulunan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selahattin Dizlek, TUBİTAK bilim genel merkezine başvuru yaptıklarını ve bu kapsam da söyleşi düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin hem bilimsel hem de akademik anlam da katkı sağlayacağını ifade eden Dizlek, TUBİTAK Bilim Merkezleri Sorumlusu Doktor Şahin İdin'e teşekkür etti. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir