• DOLAR 32.519
  • EURO 34.586
  • ALTIN 2493.666
  • ...
Kek ambalajına gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa’da, bir ihbarı değerlendiren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde şüpheli bir şahıs üzerinde yaptıkları aramada kek ambalajına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Konu ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Konu ile ilgili Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce; uyuşturucu kullanımı ve satışıyla mücadeleye yönelik yapılan çalışmada, şüpheli bir şahsın İstanbul ilinden İlimizde satış amaçlı dağıtımı yapılmak üzere uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşılmıştır. Şüpheli şahsın İstanbul’dan İlimize geleceği şehirlerarası otobüs tespit edilmiş, otobüs Şanlıurfa sınırları içerisine girmesi ile birlikte tarafımızca takibe alınmıştır. Şahıs İlimiz Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelmesi üzerine otobüsten indikten sonra yakalanmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Şahsın üzerinde yapılan aramada, 2 Paket halinde toplamda 50 gram kokain maddesi ve elinde bulunan poşet içerisinde ayrı ayrı 7 adet kruvasan paketi içerisine gizlenmiş toplamda bin gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak Adli mercilere çıkarılacaktır.” denildi. (Abdurahman Uğurlu/ Mehmet Demir-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir