• DOLAR 32.562
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2428.483
  • ...
Hırsızlık operasyonuna bir tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte farklı tarih ve mekânlarda evlerden, işyerlerinden hırsızlık yapan, araç ve motosiklet çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışmalar kapsamında hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüpheliden birinin tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi.

3 farklı hırsızlık olayının şüphelisi tutuklandı

Şahinbey ilçesinde bir evden, işyerinden ve motosiklet hırsızlığı olmak üzere 3 hırsızlık olayının şüphelisi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Çaldığı araç ile yakalandı

Şahinbey ilçesinin Kıbrıs ve Güneş Mahallelerinde yapılan denetimlerde, durdurulan bir aracın Nizip ilçesinden çalındığı tespit edildi. Araçta bulunan şüpheli, gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Evden eşya çalan ve çalıntı eşyaları satın alan 3 şüpheli yakalandı

Şehitkâmil ilçesi Beykent Mahallesindeki bir evden 2 adet buzdolabı ve bir adet çamaşır makinesinin çalınması ile ilgili çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin A.Ş.G. olduğu tespit edildi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki ifadesinde çaldığı eşyaları iki kişiye sattığını itiraf etmesi üzerine çalıntı eşyaları satın alan F.Y. ve D.A’da gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tel örgüleri çalarken suç sütü yakalandılar

Şehitkâmil ilçesi Şirinevler Mahallesi’ndeki bir caddenin üzerinde bulunan alandaki tel örgüleri söken 4 şüpheli, suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir