• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
İdeal Gençlik "Siyer Yarışması" için stant açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Peygamber Sevdalıları Vakfı, "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla 2 Şubat 2020 tarihinde düzenleyecek Siyer Yarışması için kayıt standı açtı.

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü ile merkez Kampüsü'nde açılan stantlar Cuma günü saat 16.00'ya kadar açık olacağı belirtildi.  

Konuyla ilgi bilgi veren Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Mehmet Veysel Ersoy, “Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Siyer Yarışması için standımızı Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü ile merkez Kampüsü'nde açtık. Pazartesi gününden beri açık olan standımız 09.00 ile 16.00 arası Cuma günü kadar açık olacaktır." dedi. 

Siyer Yarışması 2 Şubat 2020 Pazar Günü 11.00-13.00 saatleri arasında erkek/kadınlar için ayrı okullarda tek oturum şeklinde yapılacağını ifade eden Ersoy, sınavın kayıt, ödülleri ve detayları hakkında bilgi edinmek isteyenlerin, http://peygambersevdalilari.com ve http://www.siyersinavi.com web sayfalarında öğrenebileceklerini söyledi.

 (Mehmet Sait Çelik -İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir