• DOLAR 32.583
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2502.823
  • ...
Seyir halinde alev alan araç küle döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Petrol istasyonundan yakıt aldıktan sonra yoluna devam eden otomobil, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alev alan araç sürücüsü başta yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştıysa da yangını söndüremedi.

Olay sabah saat 10.20 sularında İstanbul Cevizlibağ'da meydana geldi.

Cevizlibağ'da bulunan bir akaryakıt istasyonundan yakıt alan, Kazım Durdu yönetimindeki 34 TE 6546 plakalı araç, yoluna devam ettikten yaklaşık 400 metre sonra alev almaya başladı.

Araç sürücüsü alevleri hemen fark ederek aracını durdurdu. Yoldan geçen diğer araçları durduran araç sürücüsü, onlardan aldığı yangın tüpüyle araca müdahale etse de müdahale yetersiz kaldı ve araç yanarak kullanılamaz hale geldi.

 

Yangına müdahalede yetersiz kalındığını gören çevredekiler durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Alev topuna dönen ve yer yer patlamaların yaşandığı aracın söndürülmesi için harekete geçen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürmeyi başardı.

Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken alev alan araç hurdaya döndü.

Yaşananları şaşkınlık içerisinde izleyen araç sürücüsü Kazım Durdu, olay hakkında şunları söyledi:

"Petrolden gaz aldım. Köprüde arka koltuktan hafif bir duman geldi. Buraya geldiğimde aracı durdurdum. Sonra 1-2 aracı durdurarak yangın tüpü istedim. Yangın tüpünü araca sıktık ama nafile. Aracın nereden alev aldığını bilmiyorum." (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir