• DOLAR 32.585
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2416.551
  • ...
İran`da İnternet Bedava Olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meşhed Belediyesi Telekomünikasyon Teknolojisi Teşkilatı Genel Müdürü "Ali Absalan" Enformasyon Teknolojisi ve Elektronik Kent 4. Fuarı`nın düzenlenme arifesinde Meşhed Uluslararası Fuar yerinde muhabirler arasında konuşurken, gelecek 7 yıl içerisinde ülkemizde internetin herkese parasız olarak sunulacağını belirterek "Parasız internet sunulduktan sonra, internetten yararlanma fiyatları, verilen servislere göre hesaplanıp kullananlara ilan edilecek" dedi.

"Absalan" daha sonra, iyi internet hizmetleri sunulmasında altyapıların geliştirilmesinin taşıdığı önemi vurgulayarak "Buna göre bu yıl sonuna kadar Meşhed`de internet şeridinin eni "150 mg preskent`e çıkartılıyor" dedi.

Meşhed Belediyesi Telekomünikasyon Teknolojisi Teşkilatı Genel Müdürü "Ali Absalan" açıklamalarının devamında Enformasyon Teknolojisi ve Elektronik Kent Fuarı`nın 4.`sünün önümüzdeki günlerde düzenleneceğini belirterek "Bu fuar meseleye özel bir yaklaşımla ve ülke yetkililerini bu alanda daha fazla aktif kılma niyetiyle düzenleniyor" şeklinde konuştu.

fha

Bu haberler de ilginizi çekebilir