• DOLAR 32.349
  • EURO 35.124
  • ALTIN 2303.182
  • ...
IHO-EBRAR çocukların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye'deki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden IHO-EBRAR, kardeş derneği Umut Kervanı aracılığı ile 40 çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Arıcak'ın Karakaş köyünde evleri yanan çocuklara kışlık giyim yardımı yapan IHO-EBRAR, bu kez ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yardımda bulundu. Elazığ Umut Kervanı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşan IHO-EBRAR 40 çocuğa; mont, pantolon, etek, kazak, bot gibi kışlık giyim yardımında bulundu.

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ihtiyaçları kat kat artan ailelere ulaşmaya çalışan IHO-EBRAR, hayırseverlerin yapmış olduğu yardımlar ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Ülkemizde ve birçok ülkede yardımlarını sürdüren IHO-EBRAR hayırseverlerin yapacakları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor.

Birçok alanda yardımları sürdüren IHO-EBRAR, sadece giyim alanında değil, gıda alanında da yardımlarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan IHO-EBRAR yardımlarını sürdürüyor. IHO-EBRAR Elazığ Temsilcisi Hasan Durmaz, yardımların artmasıyla birlikte ihtiyaç sahiplerinin azalacağını ve toplumsal refahın oluşacağını dile getirdi. (Mustafa Daştan-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir