• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
'Herkes bir engelli adayıdır'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu mesajında hiç kimsenin bir dakika sonrasının bile garantisi olmadığını belirterek, herkesin bir engelli adayı olabileceğine dikkat çekti.

Tahmazoğlşu, "Kimse engelli olmayı istemez. Kim gözünün görmemesini, kulağının duymamasını ister. İnsanlar herhangi bir uzvunun eksik olmasını düşünmek bile istemez. Hiç kimse bir dakika sonra neler olacağını bilemez. Herkes bir engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri için biz de Şahinbey Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber edip destek olmaya çalışıyoruz.  Onların yalnızca yılın bir gününde değil 365 gününde yanındayız ve onları içimizde ve yaşamın her alanında görmeyi arzu ediyoruz." ifadesini kullandı.

Engelliler için önemli çalışmalar yaptıklarını anımsatan Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak her zaman bütün bireylerimizin yanındayız. Gaziantep ve Şahinbey ilçesinde yaşayan bütün insanlarımızı ayırmadan ve ötekileştirmeden destekliyoruz. Parolamız sevgi olduğu zaman aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Sevginin olduğu yerde saygı olur, saygının olduğu yerde hoşgörü olur ve hoşgörünün olduğu yerde de bütün insanların yüzünden tebessüm eksik olmaz. Önemli olan beyinlerin engelli olmamasıdır. Bütün engellilerin 'Engelliler Günü'nü kutluyorum." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir