• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.402
  • ...
Çeşitli suçlardan aranan 135 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 59 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 42 şüpheliye hırsızlıktan, 259 şüpheliye de Kabahatler Kanunundan işlem yapılırken, aranan 135 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde, 53 gram esrar maddesi, 107,47 gram metamfetamin maddesi, 75 gram Hint keneviri, 33 gram bonzai maddesi, 750 gram eroin, 5 gram jameika, 199 adet uyuşturucu hap, 2 adet çalıntı araç, 2 adet çalıntı motosiklet, 5 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 5 adet ruhsatsız tabanca, bir adet tabanca, 138 adet fişek, 74 adet kartuş, - 6 adet kesici alet, bir adet çalıntı bisiklet, bir adet çalıntı oto teyp, 2 adet hacizli yakalamalı araç, 2 adet hacizli yakalamalı motosiklet, çeşitli çalıntı malzemeler ile bin 800 TL sahte para ele geçirildi.

Şehitkamil ilçesinde bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin 3 kadın olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Manisa, Afyonkarahisar, Malatya, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Hatay, Niğde, Kırıkkale ve Sakarya illerinden, başta hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından olmak üzere toplam 38 suç dosyadan aranması bulunan şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şahinbey ilçesinde bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Şehitkamil ilçesi Yeşilova Mahallesindeki bir baz istasyonunun kablolarının ve demirlerinin çalınması ile ilgili çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında çevredeki kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin A.H.Ö isimli şüpheli olduğu tespit edildi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüphelinin eşyaları Çakmak Mahallesindeki bir hurdacıya sattığının tespit edilmesi üzerine hurdacıda bulunan C.K. isimli şüpheli de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Şahinbey ilçesi Hoşgör Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan aramada 81,53 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesi Alaybey Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada ise şeffaf poşet içerisinde 190 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir