• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2514.727
  • ...
Koray Nakliyat Ankara'da Evden Eve Nakliyat Hizmetlerini Büyütüyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Taşınma işlemi zaman içerisinde her insana ve aileye lazım olan bir hizmettir. Bu hizmetin alınması aşamasında dikkat edilmesi gereken unsurlar bulunmaktadır. Taşınma işlemini gerçekleştirirken klasik taşıma yöntemi ile evden eve nakliyat yöntemi kullanılmaktadır. Bu yöntemlerden klasik taşıma yönteminin zarar ve ziyanının fazla olduğunun bilinmesi gerekmektedir. Evdeki veya iş yerindeki tüm eşyaların el yordamı ve insan gücü ile taşınması işi son derece zorlaştıran bir noktadır. Bu durumda zarar ve ziyan fazla olmaktadır.

Evden eve nakliyat ise son derece pratik ve hızlı bir şekilde yapılan taşımacılık işlemidir. Evden veya iş yerinden büyük bir hassasiyet ile toplanan eşyalar, gene büyük bir hassasiyet içerisinde taşınması gereken yere ulaştırılmaktadır. Nakliyat firması seçiminin de işin daha güvenilir ve sağlam olmasını etkilediğinin bilinmesi gerekmektedir. Ankara'nın önde gelen nakliye firmalarından Koray Nakliyat ile eşyalarınızı güven içinde taşımak için https://www.ankaraevdenevenakliyatcim.com/ web sitesine girip hemen iletişime geçebilirsiniz.

Nakliye Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekmektedir?

Evden eve nakliyat firması tercih edilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta firmanın sigortalı işlem yapmasıdır. Bu işlem ile ev veya iş yerinin taşınması durumunda meydana gelebilecek olan tüm zarar firma tarafından karşılanmaktadır. Bu sebeple firma taşıma işleminde daha hassas davranmakta ve kendisi adına da bir sıkıntı çıkmasını istememektedir. Gene de bu durumun üstüne bir zarar olması durumunda yapılan işlem gereği firma zararı karşılamak zorunda kalacaktır.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise asansörlü olarak bu işlemin yapılması gerektiğidir. Taşıma işleminin eve veya iş yerine kurulan asansör yardımı ile yapılması eşya güvenliği ve maliyet açısından oldukça önemlidir. Asansörlü taşımacılık yapılması durumunda daha az insan gücüne ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sebeple maliyet düşmektedir. Tercih yapılırken firmanın asansör kullanıp kullanmadığına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Nakliye işlemlerinde fiyat değişkenlikleri olabilmektedir. Bu işlemi etkileyen bazı faktörler bulunmaktadır. Bunlardan birincisi mesafedir. Taşıma işleminin yapılması durumunda hangi mesafeler arasının kat edileceğinin önemi büyüktür. Firmalar genel olarak ellerinde bulunan katsayı ile bu kilometreyi çarpmakta ve buna göre bir fiyat vermektedir.

Evin veya iş yerinin eşya miktarı da fiyat noktasında oldukça önem arz etmektedir. Eşyaların az ve kaba eşyalardan oluşması durumunda fiyat daha aşağıda olacaktır. İnce eşyanın fazlalığı ve genel olarak eşya yükünün fazla olması sebebiyle de fiyat daha fazla olmaktadır. bu durumda firmalar öncelikle ne kadar eşyanın bulunduğunu kontrol etmektedir. Kontrolün sağlanması ile birlikte fiyat belirlenmektedir.

Son olarak fiyatları etkileyen faktör taşıma işlemenin hangi katlar arasında yapılacağı konusudur. Katların yüksekliği maliyeti artırmaktadır. Katların alçak olması durumunda ise fiyat daha cazip olabilmektedir. Bu kriterlerin incelenmesi neticesinde bir fiyat ortaya çıkacaktır. Bu çıkan fiyat üzerinden tekrar bir pazarlık yapılması doğal olarak mümkündür. Birçok firma kriterler aynı olmasına rağmen farklı fiyatlandırmalar uygulamaktadır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir