• DOLAR 32.56
  • EURO 35.016
  • ALTIN 2434.696
  • ...
STK`lar Gaziantep`te Futbol Turnuvası Düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Türkiye genelinde birçok etkinliğe imza atan Peygamber Sevdalıları Platformuna üye STK`lar, lise öğrencileri arasında 3 hafta süren bir turnuva düzenledi.


Düzenledikleri turnuva hakkında açıklamada bulunan Gaziantep Peygamber Sevdalıları Platformu koordinatörü Mehmet Kaya, amaçlarının anlamsız bir hale getirilen futbolu, anlamlı bir hale getirmek ve gençleri bir sosyal etkinlik adı altında bir araya getirerek, birbirleri ile tanışıp kaynaşmalarına vesile olmak, olduğunu söyledi.

Günümüzdeki gençliğin bir çıkmaz içine sokulduğunu dile getiren Kaya "Gençleri bu çıkmazdan çıkarmak için bu tür aktivitelerle onların seviyesine inilmesi gerekiyor" dedi.

Platforma üye Mustazaf Der Gaziantep şubesinde düzenlenen bir programda, birinci gelen takıma ödülleri verildi. Programda konuşan takım kaptanı Hüseyin Demir, bu etkinliğe imza atan Peygamber Sevdalılarına teşekkür ederek, "güzel bir turnuva oldu, bu etkinlikte emeği geçen bütün ağabeylerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.(Süleyman Kızılçınar- İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir