• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Aile Meclisi'nden CHP'li belediyeye tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, CHP'li Küçükçekmece Belediyesinin daha önce de başörtü bayanların kıyafetine “Rahibe kıyafeti” benzetmesi yaptığını ve bu söylemle müslümanlara, islami değerlere hakaret ettiğini hatırlattı.

Çevik, belediye tarafından asılan ve aileyi hedef alan afişlere karşı suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

"Damızlık erkek ithal edelim denilirse şaşmayalım"

Aileyi ve gençliği korumanın anayasanın 41’inci maddesinin amir hükmü olduğunu, bununla birlikte insanlık alemi ve Müslümanların da asli görevleri arasında olduğunu belirten Çevik, “Aileyi ve  insanlığı yok etme küresel savaşına destek olanları uyarıyoruz. Ülkemiz için milli güvenlik tehlikesi olan feminist politikalar, aile yıkan yasal ve sözleşmeler derhal feshedilmelidir. Feminist terör örgütlerinin faaliyetleri yasaklanmalı, mal varlıklarına el konulmalıdır. CHP, HDP ve onları destekleyen MHP, AK Parti ittifakıyla çıkan yeşil ve kızıl feministlerin savunduğu ‘İstanbul Sözleşmesi’ni destekleyenlerin aileyi yok etme projelerine karşı artık kış uykusundan uyanma vakti geldi. Aile politikalarında 'Önce aile' diyerek düzeltme yapılmazsa CHP’nin ilk kuruluş yıllarında olduğu gibi damızlık erkek ithal edelim denilirse şaşmayalım.” dedi.

"Bize dayatılan yasalara dur demeliyiz"

Türkiye Aile Meclisi ve gönüllülüklerinin uyarılarına kulak verilmesi gerektiğini vurgulayan Çevik, “Başta 6284 TCK 102 olmak üzere aile yıkan yasalar ve 'İstanbul Sözleşmesi’ iptal edilmelidir. Bunun yerine özümüze dönmeli, bize dayatılan yasalara dur demeliyiz. Aileyi yıkma be toplumu eşcinselleştirme operasyonunun adı toplumsal cinsiyet eşitliği politikalarına karşı gelmezsek 2023’te ailesiz, ahlaksız, cinsiyetsiz toplum diyenler kazanacak. #ÖnceAile# diyenlerin kaybetmemesi için topyekun mücadele etmeliyiz.” diye konuştu.

Çevik, Cuma günü saat 14:53'te Küçükçekmece Belediyesini protesto etmek amacıyla bir basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir