• DOLAR 32.549
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2430.024
  • ...
SON DAKİKA
TÜBİTAK 4006 Programı başvuruları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından yürütülen 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı proje başvuruları başladı.

Başvurular 26 Kasım – 30 Aralık 2019 tarihleri arasında 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı'nın internet sayfasından yapılabilecek. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları ile 5-12. sınıf öğrencilerinin, eğitim-öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortamın oluşturulması hedefleniyor.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları'na 5-12. sınıflar arasında eğitim öğretim hizmeti veren devlet okulları, bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM), öğretim programlarında fizik, kimya, biyoloji, matematik ve Türkçe derslerinden en az üçüne yer veren mesleki eğitim merkezleri, bünyesinde 5-12. sınıfların eğitim gördüğü görme, işitme ve zihinsel engelli devlet okulları başvurabiliyor. Programa doğa bilimleri, mühendislik ve teknoloji, sağlık, tarih, enerji gibi birçok alandan projeyle başvuru yapılabiliyor.

Başvuru ve çağrıyla ilgili detaylı bilgiye http://bilimiz.tubitak.gov.tr/bilimFuari.htm  adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir