• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 06 Haziran Pazartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
Hâkimiyet Gazetesi; `SP`li Güneş: "Seçim Sürecinin Tek Mağduru Dindarlardır"`
Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı İbrahim Güneş seçim sürecini değerlendirdi. Bu seçim döneminin en büyük mağdurunun dindar kesim olduğunu ifade eden Saadet Partili İbrahim Güneş; "YSK kararları protesto edildi, dindar olarak bilinen insanların işyerleri yakıldı, tahrip edildi. Operasyonlarda ölümler, öldürmeler meydana geldi, yine dindar olarak bilinen insanların dernekleri yakıldı, tahrip edildi; yetmedi, dernek yöneticileri vurularak öldürüldü." dedi.
`Önceliğimiz İnanç ve Fikirlerin Önündeki Engeller`
Bu ayki Batman KMM`nin Moderatörlüğünü yapan Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan Batman Mustazaf Der`i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Medya Gazetesi; `Batmanlı asker intihar etti`
Hakkâri`nin Yüksekova İlçesi`nde vatani görevini yapan Batman`lı asker Zeki Özel yaşamına son verdi.
`Baro`dan herkes için Adalet paneli`
Batman Barosu`nun düzenlediği `Herkes için Adalet` konu başlığında işlenen `İnsanlığa karşı işlenen suçlarda cezasızlık, özel örgütler ve faili meçhuller` paneli Kültür il müdürlüğü yeni binasında yapıldı.
Pusula Gazetesi; `Bakan Şimşek, esnaf ziyaretinde`
AKP Batman Milletvekili adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek seçim çalışmaları kapsamında Marangozlar ve Sanayi esnafını ziyaret etti.
`Çevreciler temizlik yaptı`
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeni ile Atatürk Parkı girişinde bir araya gelerek bir açıklama yaptı.
Doğuş Gazetesi; `Seçim Sürecinin Tek Mağduru Dindarlardır`
Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı İbrahim Güneş seçim sürecini değerlendirdi. Bu seçim döneminin en büyük mağduru dindar kesim olduğunu ifade eden Saadet Partili İbrahim Güneş; YSK kararları protesto edildi, dindar olarak bilinen insanların işyerleri yakıldı, tahrip edildi.
`KMM Moderatörü Kaplan Mustazaf-Der i ziyaret etti`

Bu ayki Batman KMM`nin Moderatörlüğünü yapan Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan Batman Mustazaf Der`i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

`GAP Gazetesi`; `Batman`lı Asker intihar etti`
Hakkâri`nin Yüksekova İlçesi`nde vatani görevini yapan Batman`lı asker Zeki Özel yaşamına son verdi.
Batman Postası; `Ucuz gazetecilik örneği`
AK Parti Batman Milletvekili adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Twitter`dan The Economist`e sert tepki gösterdi: ``Ne yazık ki, The Economist yazdıklarıyla kendini bilerek anlamsız bir yere konumlandırmış ve saygınlığını yitirmiştir`` dedi.
Batman Çağdaş Gazetesi; `Askerin şüpheli ölümü`
Batmanlı Jandarma er Zeki Özel, vatani görevini yaptığı Yüksekova Harunlu Jandarma Karakolu`nda şüpheli intiharı ailesini tedirgin etti. Cumartesi saat 10.20`ye kadar cep telefonuyla kardeşiyle görüştüğünü söyleyen Sadık Özel; "Kardeşim yerinin iyi olmadığını söylüyordu. İyi bir yerde görev yapmadığından yakınıyordu. 10 dakika görüşmemiz oldu. Sonra da `komutanımız geldi` deyip telefonu açık bıraktı. Ne kadar ulaştıysam da görüşemedim" dedi.
Yeni Gün Gazetesi; `Batıda MHP, Doğuda BDP`
AK Parti Batman Milletvekili adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, batıda MHP doğuda BDP`nin Kürt sorununu ortaya çıkardıklarını belirterek, "hepimiz bütünüz kardeşiz. Sorunlarımızı kardeşlik hukuku içersinde çözeceğiz" dedi.
Veysi Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir