• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Bakan Soylu: Kandil'in en son derdi Amedspor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı Beştepe Karargahı’nda düzenlenen Jandarma İl Komutanları Toplantısı’na katılarak açıklamalarda bulundu.

Terörle iltisaklı belediyelere 2016'da görevlendirme yapıldığında da ortalığın ayağa kaldırıldığına belirten Soylu, 94 belediye başkanından 42'sinin toplam 286 yıl ceza aldığını aktardı.

Soylu, "Kandil'in en son derdinin ne olduğunu biliyor musunuz? Söyleyeyim Amedspor. Aman ne yapın, nereden ne ederseniz edin Kandil'in açık talimatı, 'Amedspor'a oradan buradan ayda 400-500 bin lira para bulun' diye bizatihi Cemil Bayık talimat gönderiyor. Terör örgütünün desteklediği bir siyasi parti.Terör örgütünün direkt talimat verdiği bir spor kulübü. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir şey yapılabilir mi? Cemil Bayık, 'Amedspor'a destek verin' diye açık açık talimat gönderdi, duymayacak mıyız?" şeklinde konuştu.

PKK'ye yönelik operasyonların sürdüğünü belirten Soylu, "İçeride sadece 500 terörist kaldı. 2020 yılı sonuna kadar PKK diye bir örgüt kalmayacak.'' ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir