• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Elektrik Kesintileri Çileden Çıkardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman`da özellikle son zamanlarda çok sık aralılarla yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren Ziya Gökalp Mahallesi sakinleri DEDAŞ İl Müdürlüğüne giderek tepkilerini dile getirdiler.
Ziya Gökalp Mahallesi 1707 Sokak sakinlerinden 10 kişilik grup, DEDAŞ Batman İl Müdürlüğüne giderek elektrik arızalarının giderilmesini istediler. Grup, DEDAŞ Genel Müdürü Serhat Öztürk`ü görmek istedi. DEDAŞ`taki görevliler Öztürk`ün toplantıda olduğunu belirterek vatandaşların talebini geri çevirdi.

 

Elektrik kesintilerine tepki gösteren Ziya Gökalp Mahallesi 1707 sokak sakinlerinden Ahmet Ağın(70) \"Ziya Gökalp Mahallesi 1707 Sokakta elektrikler gidiyor. Her dakika sigorta atıyor, çalışmıyor. Ondan sonra arıza diyor ki `40 metre kablo alın tamir ederiz` böyle bir şey olamaz. Biz müracaat ediyoruz, eğer elektrik kurumu para vermese biz veririz ve o kabloyu da biz alacağız. Yok diyorsa gelsin yapsın. Biz para ödüyoruz. Bedava kullanmıyoruz, paramızı veriyoruz. Aybaşında 80-120 TL elektrik parası veriyoruz. Her akşam her gün karanlıkta kalıyoruz. Sebebi nedir\" diye tepki gösterdi.

 

DEDAŞ binasına gelen grup, arıza ekiplerinin mahallelerine gönderileceği\" sözünü aldıktan sonra DEDAŞ binasından ayrıldı.
Elektrik arızaları ile ilgili olarak görüşmek istediğimiz DEDAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk`ün toplantıda olduğu öne sürüldü.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir