• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
Asayiş denetimlerinde aranan 30 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerin aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 15 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden; 12 şüpheliye hırsızlıktan; 54 şüpheliye de Kabahatler Kanunundan işlem yapılırken, aranan 30 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde, 61.5 gram metamfetamin, 40 gram esrar, 3.16 gram bonzai maddesi, 1.50 gram jameika maddesi, 12 adet ruhsatsız tabanca, 79 adet kurusıkı silah, 12 adet pompalı tüfek, 33 adet fişek, 45 adet sürgü ve sürgü takımı, bir adet çalıntı motosiklet, 518 paket gümrük kaçağı sigara, 9 adet kesici alet, bir adet yakalamalı araç, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, 6 adet çalıntı çeşitli ebatlarda demir, bir adet kumar makinesi ile bir miktar para ele geçirildiği açıklandı.

 

Öte yandan, Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesinde devriye gezen bekçiler, bir binadan gelen silah sesleri üzerine söz konusu binanın çatı katında yaptıkları aramada, 4 adet pompalı tüfek ve 25 adet dolu fişek ele geçirdi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

23 bin 798 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Şehitkamil ilçesi Aktoprak Mahallesindeki bir çiftlikte yapılan aramada, 22 bin 960 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesinin Saçaklı ve Savcılı mahallelerinde yapılan uygulamalarda şüphe üzerine durdurulan 2 araçta yapılan aramada, 838 paket gümrük kaçağı sigara ve kaçak sigara satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesinde bulunan bir TIR garajında yapılan aramada, 16 adet gümrük kaçağı lastik ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir