• DOLAR 32.59
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2507.365
  • ...
​HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığından evleri yanan köylülere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'ın Arıcak ilçesinin Karakaş köyünde meydana gelen yangında 6 ailenin evleri küle dönmüştü.

Meydana gelen yangında can kaybının yaşanmaması tek teselli olurken, havaların soğuması ve 6 ailenin evsiz kalması olayın ciddiyetini koruyor.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, yaşanan olumsuzlukları yerinde tespit etme adına beraberindeki heyetle aileleri ziyaret etti.

Yanan evleri inceleyen Kavaklı, yetkililerin bir an önce mağduriyetleri giderecek adımlar atması gerektiğini vurguladı.

"Bu gibi olumsuzluklara karşı yetkilerin almış olduğu önlemler çok önemlidir"

Kavaklı, "Dünya hali, her an bu tür olaylar cereyan edebilir, önemli olan bu gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin almış olduğu önlemlerdir. Önümüz kış ve bununla birlikte yangında evi küle dönen 6 ailemiz var. Bu olumsuzluğu giderecek her türlü çalışmaya yetkililerin bir an evvel başlaması gerekmektedir. Bizler yaşanan bu olumsuzluğun giderilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız inşallah." dedi.

Karakaş köyü sakinlerini dinleyen Kavaklı, olayın takipçisi olduklarını, sorun ve sıkıntıların giderilmesinde kendilerine destekçi olacaklarını belirtti.

Köy sakinleri ile sohbet eden Kavaklı, sorun ve sıkıntıların birebir iletişim kurularak çözüleceğine ve daha sağlıklı sonuçlar elde edileceğine inandıklarını vurguladı. (Mustafa Daştan-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir