• DOLAR 32.509
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2433.84
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava raporu ile ilgili yaptığı açıklamada kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Adıyaman, Batman ve Siirt çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice esecek.

METEOROLOJİ`DEN UYARILAR KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilcek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını ve yerel dolu yağışı vb.) vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması gerekmektedir.

MARMARA: Az bulutlu ve açık, Trakya kesimi parçalı bulutlu geçecek. EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. ORTA ve DOĞU

KARADENİZ: Parçalı az bulutlu, doğusu çok bulutlu, Doğu Karadeniz`in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) bugün (Pazartesi) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuzeydoğusunda (Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır) kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinde Adıyaman, Siirt ve Batman çevreleri kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir