• DOLAR 32.33
  • EURO 35.202
  • ALTIN 2245.523
  • ...
'Eğitime önem veriyoruz'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde eğitim alan binlerce öğrenci LGS ve YKS (TYT-AYT) sınavlarına hazırlanıyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından ilçedeki sosyal tesislerinde ve gençlik eğitim merkezlerinde 20 bin 355'i LGS'ye, 12 bin 543'ü de YKS'ye (TYT-AYT) olmak üzere toplam 32 bin 898 öğrenci, öğretmenlerin desteğinde sınavlara hazırlanıyor.

2009 yılından bu yana 179 bin 32 öğrencinin Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesisleri ve gençlik merkezlerinden faydalandığı belirtildi.

Eğitime her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Doğumdan ölüme kadar her şey eğitimden geçiyor. Belediye olarak birçok çalışma yürütüyoruz. Sosyal tesislerimizde de şimdiye kadar birçok öğrenciye eğitim verdik. Dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere hizmet verdik ve öğrenciler de gerçek anlamda başarılı oldular. Ben öğrencileri ve onların öğretmenlerini yürekten kutluyorum. Geleceğimize yön verecek olan gençlerimiz için elimizden gelen desteği vermeye hazırız." dedi.

Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrenciler ise kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir