• DOLAR 32.59
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2494.421
  • ...
“Yeşil bir Artuklu hedefiyle çalışmalarımız başladı”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Belediyesi, ilçenin güzelleşmesi ve en iyi yerlere gelmesi için çalışmalarına devam ediyor. 6 ay içinde Artuklu halkının istek ve önerilerini dikkate alan bir yapıda çalışmalar yapan belediye, vatandaşların sıkıntılarını bitiren işler gerçekleştirdi.

Yollarda kısa süreye önemli rakamlara ulaşarak sorunları gideren belediye, yeşil bir ilçe için de çalışmalara başladı. Bu bağlamda ilk etapta 20 bin küçük, 2 bin ise büyük fidan dikimi için çalışmalar start aldı.

“Ağaçlandırmayı önemsiyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız ilçemizin yeşil bir hüviyete kavuşmasıdır” dedi. Bu konuyu önemsediklerini aktaran Tutaşı, “İlçemizde her yönüyle çalışmalarımız devam etmektedir. Sürekli hemşehrilerimizin arasında olan bir anlayışla sorunları yerinde öğreniyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Kısa sürede hemşehrilerimizin mutlu olmasını sağlayacak faydalı bir dönem geçirdik. Şimdi ise önem verdiğimiz bir diğer çalışmaya başladık. İlçemizin büyük eksiklikleri arasında yer alan ağaçlandırma için harekete geçtik. Bu konuda ekiplerimiz çalışmalarına başladı.” diye konuştu.

“Geleceğe nefes olacağız”

Rakamların giderek artacağını müjdeleyen Başkan Tutaşı şu ifadeleri kullandı: “Ekiplerimiz şu anda belirlediğimiz yerlerde çalışmaların sürdürüyor. İlk etapta 20 bin küçük 2 bin büyük olmak üzere 22 bin ağaç ve fidan dikimi sağlayacağız. Daha sonra bu rakam giderek büyüyecek. Kısacası geleceğimize nefes alabileceği bir ilçeyi bırakmak için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte bize her zaman destek veren Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve değerli Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye ve hemşehrimiz olan Fidanlık ve Tohum İşleri Daire Başkanımız Fahrettin Ay’a teşekkür ederiz.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir