• DOLAR 32.421
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2327.379
  • ...
Bingöl'de hırsızlık şüphelileri tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valiliği, il merkezi başta olmak üzere Karlıova köylerinde 5 ayrı noktada hırsızlık yapan şüphelilerin yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığını bildirdi.

Valilik açıklamasında, "Bingöl ili merkez ilçe Sarıçiçek, Çobantaşı ve Yenibaşlar köyleri, Karlıova İlçesi Devecik köyü ve Karlıova ilçe merkezi Yeşilyurt mahallesinde, 13 Kasım 2019 tarihinde gece saatlerinde meydana gelen 5 işyerinden hırsızlık olayının aydınlatılması için Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan adli çalışmalarda; şüpheli şahısların olay esnasında kullanmış oldukları kiralık araç tespit edilerek E.K., H.M. ve E.K. isimli şüphelilerin kimlik bilgilerine ulaşılmıştır. Şüpheli şahıslar aynı gün Bingöl il merkezinde bulunan adreslerinde yakalanmış olup hırsızlık olayına konu 703 paket çeşitli markalarda sigara, 570 TL para ve olayda kullanılan bir adet demir kesme makası şüpheliler tarafından gizlenen bir binada ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, şüpheli 3 şahsın gözaltına alındığı ve 14 Kasım 2019 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevine konulduğu belirtildi. (İLKHA)

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir