• DOLAR 32.573
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2426.55
  • ...
Hac Umre Fuarı Başlıyor !
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fuar boyunca okuyacakları ezan ve Kur`an-ı Kerim tilaveti ile Kabe`deki manevi atmosferi yaşatmaya çalışacak olan müezzinler, Türkiye`de böylesi bir etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler. Her sene umre sezonunun açılmasından önce düzenlenen, Hac-Umre ve İnanç Turizmi konusunda acenteler ile ziyaretçileri buluşturmayı hedefleyen fuar, her sene artan katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile bu alandaki önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.
 
5 kişiye ücretsiz olarak umre`ye gitme imkanı
 
21-23 Aralık tarihlerinde saat 10.00 ile 19.00 arasında ziyaretçilere açık olacak fuar, katılımcılara acentelerle tanışma ve kampanyaları konusunda bilgi sahibi olma fırsatı sunuyor.
 
Fuarı ziyaret edecek 5 kişi de çekilişle ücretsiz olarak Umre`ye gitme fırsatını yakalayacak. Fuar yetkilileri, umre sezonunun önümüzdeki ay açılacağını, firmaların bu yönde çalışmalarına devam ettiklerini, bu fuarın sezon ile ilgili en önemli buluşma adresi olacağını belirterek, "Fuarımız Hac-Umre ve İnanç Turizmi acentelerinin ziyaretçileriyle birebir olarak karşılaşacakları ve kampanyaları noktasında önemli açılımlar sağlayacakları önemli bir arena olacak. Sektörün gelişimi, büyümesi ve daha da ileriye taşınabilmesi yönünde çok önemli adımlar atılacak" dediler.  Umre sektörünün her sene katlanarak büyüdüğünü, bunun bir çok sebebinin olduğunu belirten Yetkililer, "Halkımızın maneviyat dokusundaki bu ziyaretler için çalışan tüm acentelerimizin yaptıkları çalışmalarda başarılar diliyoruz" diye konuştular

Bu haberler de ilginizi çekebilir