• DOLAR 32.392
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.9
  • ...
Hediyelik Çiçek Sukulent Ürünleri Şimdi Ciceksepetim.com'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeşilin en güzel tonları ile her türü ayrı güzel olan sukulentler, içine girdikleri her çiçek aranjmanını daha etkileyici bir hale getirirken, tek başlarına da bir o kadar duru ve güzel bir görünüm sergilerler. Salonlara mutfaklara, yatak odalarına, çalışma odalarına ve aklınıza gelebilecek tüm ortamlar ile tarzlara ayak uydurabilen çiçeklerden olan sukulentler, bakım gerektirmemesi, kolayca çoğaltılabilme imkanı, çok az sulama ile hayatını devam ettirebilmesi ve yaz kış koruduğu etli yaprakları ile en sevilen ve en çok tercih edilen çiçeklerdendir.

Özel beton saksılarda, kütüklerde, ahşap saksılarda ve daha birçok farklı malzeme içerisinde etkileyici dizaynlarla hazırlanan sukulentler bununla birlikte teraryum tasarımları içerisinde de canlı ve yapay çiçek olarak en çok kullanılan çiçek türü olarak kullanılır. En sevilen saksı çiçeklerinden biri olan bu sevimli yeşil bitkileri kendiniz için sipariş edebilir ya da sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Minyatür Bahçeler: Sukulent Aranjmanları

Butik tasarımların gözdesi en güzel hediyelik sukulentler, Türkiye’nin en yeni online çiçek siparişi sitesi ciceksepeti.com’da sizler için hazırlandı! Çeşitli sukulent türlerinin mor orkideler, bonsailer, kırmızı güller, kesme orkideler ve daha birçok çiçek ile aynı aranjman içerisinde hazırlandığı bu tasarımlar ile en sevdikleriniz için unutulmaz sürprizler yapabilirsiniz.

Ciceksepetim’in benzersiz sukulent tasarımlarından dilediğinizi seçip aynı gün teslimatlı olarak kendiniz ya da sevdikleriniz için sipariş edebilirsiniz.

Sukulentler şık ve kararlı yapıları sayesinde herkese gönderilebilecek çiçeklerdendir. Bünyesinde su tutabilen bu çiçekler, en zorlu koşullara karşı bile ayakta durmayı başarırlar. Bu da onlara yüklenen anlamı biraz daha kuvvetlendirir. Sukulent tasarımlarını değer verdiğiniz herkese gönderebilirsiniz. Bu çiçekler gönderildikleri kişilere göre anlamlar taşırlar. Annenizin doğum gününü kutlarken gönderebileceğiniz gibi yeni işini tebrik etmek istediğiniz bir yakınınıza da sukulent gönderebilirsiniz. Bu günlerde çiçeğiniz tebrik ve minnet duygularını taşıyacaktır. Bununla birlikte sevgiliniz için tercih edeceğiniz sukulentler hoş bir teraryum içerisinde ya da farklı bir saksı içerisinde hazırlanmış olabilir. Tasarım içerisine eklenen bazı romantik detaylarla daha fazla duyguyu da taşıyabilir.

Sukulentler genellikle kaktüsler ile karıştırılır ancak benzer yanları olsa da aynı bitkiler oldukları söylenememez. Kaktüslere oranla kullanım alanı daha geniş olan bitkilerdir. Bu çiçeklerin kitlesi o kadar geniştir ki son yıllarda düğün, nişan ya da yeni bebek hediyesi olarak da hazırlanıp misafirlere anı olarak verilmektedir. Bununla birlikte sukulenti gelin çiçeği olarak kullanan kişiler de vardır. Birçok organizasyon sukulent teması ile hazırlanmakta ve yeşilin tüm tonlarının yer aldığı sukulentler organizasyonların dört bir yanlarını süslemektedir.

Siz de kolay bakımı ve uzun ömrü ile dikkat çeken bu tasarımlardan sipariş etmek için CicekSepetim’i ziyaret edebilir, yalnızca dakikalar içerisinde siparişinizi tamamlayarak evinizin en güzel köşesi için bir sukulent sahibi olabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir