• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
LAİKÇİ ŞİDDET  İPİNİ KOPARDI
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ / DOĞRUHABER

Kemalist-laikçi güruh yine hortluyor. Geçtiğimiz günlerde okullardan yansıyan sapkın görüntüler yetmezmiş gibi şimdi de İstanbul’da ipini koparan laikçi zihniyet mensupları başörtülü kadınlara saldırdı. İstanbul Karaköy'de kendi halinde yolda yürüyen başörtülü iki genç kız, bir kadının yumruklu saldırısına uğradı. Aynı kadın, Marmaray Sirkeci durağında  da başörtülülere hakaretler yağdırıp saldırmaya yeltendi. Karaköy'deki saldırı anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde başörtülü 2 kadın yolda yürüdükleri esnada, bir kadının yumruklu saldırısına uğruyor. Tanıkların ifadelerine göre saldırgan kadın, başörtülü kadına yumruk attıktan sonra, "Pis Müslümanlar. Sizin burada işiniz yok." tarzında cümleler sarf etti. Aynı kadın Marmaray Sirkeci durağında da başörtülülere hakaretler yağdırıp saldırmaya yeltendi. Cep telefonu ile çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüde İslam düşmanı kadın, Peygamber Efendimize ve Hazreti Musa'ya da ağza alınmayacak küfürler savuruyor, "Yakın bütün nurcuları!" şeklinde skandal ifadelerde bulunuyor.

İSLAM DÜŞMANI KADIN GÖZALTINA ALINDI

​İstanbul Karaköy ve Marmaray Sirkeci durağında başörtülülere saldıran, peygamberlere iğrenç küfürler savuran İslam düşmanı kadın yakalanarak gözaltına aldı. Kadının gözaltına alındığını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Soylu, "Karaköy’de başörtülü öğrencilere saldıran provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.

BİR SALDIRI DA BEŞİKTAŞ’TA

İstanbul Karaköy'de başörtülü iki genç kıza yapılan çirkin saldırının yankıları sürerken; Beşiktaş’ta bir okulda öğretmenlik yapan genç kadının kaldırımda yürürken bir başka kadının yumruklu saldırısına uğradığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 21.27'de Beşiktaş'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir okulda öğretmenlik yapan genç kadın akşam saatlerinde evine gitmek üzere yola koyuldu. Kaldırımda yürüyen genç kadın bir iş yerinin önüne geldiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenle bir kadının saldırısına uğradı. Birkaç kez aldığı yumruk darbesiyle burnu kanayan genç kadın, acıyla köşeye çekildi. Olayın ardından saldırgan kadın, kendisine tepki gösteren bir erkeğe de saldırdı. Kadını defalarca uyaran adam, sonunda sinirlerine hakim olamayarak elindeki su şişesini ve telefonunu saldırgan kadına fırlattı. Yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri saldırgan kadını yakalamak için çalışma başlattı.

LAİKÇİ ŞİDDETE TEPKİ YAĞDI

​İstanbul Karaköy ve Marmaray Sirkeci durağında bir kadının, başörtülülere yönelik saldırıları ile peygamberlere iğrenç küfürlerine sosyal medya üzerinden tepki yağdı. Bir çok sosyal medya kullanıcısı da saldırılara tepki gösterirken kadının en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini vurguladı.

“BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİZE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da olaya twitter üzerinden tepki gösterdi. Selçuk, "İstanbul Karaköy’de başörtülü kardeşlerimize yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Biz birlikte Türkiye’yiz. Bu ayrımcı zihniyet, çağ dışı nefret tutumu hiç bir zaman emeline ulaşamayacak." ifadelerini kullandı.

Tarihçi Mustafa Armağan da "İstanbul'un göbeğinde başörtülü genç kızı yumruklayan bu pislik daha ne zamana kadar elini kolunu sallamaya devam edecek? Asıl önemlisi, bunlar bu cesareti nereden alıyor? Bize kimse bir şey yapamaz havasını bunlara kim basıyor? 28 Şubat mı hortluyor?" ifadeleriyle saldırılara tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden İslam düşmanı kadına gelen diğer tepkilerden bazıları şöyle:

Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı: Tahammül, öğrenilecek bir davranış değilse, o zaman, tesettürlü kızlarımız, savunma sporlarından birini öğrenmeliler.

“BU SALDIRI CESARETİNİ NERDEN ALIYORLAR”

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek: Kim bu terörist şerefsiz. Sırf başörtülü olduğu için sokaktan geçen bayanlara saldırıyor. Bu saldırı cesaretini nerden alıyorlar? İstanbul’u sola teslim eden mütedeyyin kişiler yaptığınızla iftihar ediyor musunuz? Bu şerefsiz bulunmalı ve herkes bu şerefsizin mahkemesine gitmeli.

Gazeteci Cemile Bayraktar: Başörtülü genç kadınlara saldıran kişinin gözaltına alınmasına sevindim. Bununla birlikte 28 Şubat’ı yapıp, binlerce başörtülü kadına saldıranların neden göstermelik yargılanıp, ödül gibi cezalarla salıverildiğini anlamıyorum. Cevabı olan var mı?

Fatih Tezcan: Şerefsiz Kemalist’in saldırdığı kızımızın arkadaşına ve esnafa yuh! Nasıl olur da o Kemalist kaşarı emniyete teslim etmezsiniz! İlla ailenize olursa mı kükreyeceksiniz! Hani kimseden korkmuyordunuz?! Kendi ülkenizde Kemalist azınlıktan dayak yiyorsunuz! Allah bize rast getirsin!!

Abdi Baktur: Bir şahış, Karaköy'de arkadaşı ile yürüyen genç kızın başındaki örtüyü çekerek yumrukla darp ediyor. Asıl bağnazlık, asıl yobazlık başkasına sırf kıyafeti için saldırmaktır! Yayalım ki bu insanlıktan nasibini almamış şahıs bulunsun, hesabı sorulsun!

BU SALDIRILAR İLK DEĞİLDİ!

Bu yılın başında Ankara'da bir restoranda başörtülü kadına hem fiziksel hem de sözlü saldırı gerçekleşmişti. Çevredeki kişilerin de tepki gösterdiği olayın ardından saldırgan hızlıca restorandan uzaklaştı. Ankara Sıhhiye'de bir restoranda başörtülü bir kadın, başörtüsüne tahammül edemeyen başka bir kadın tarafından hem fiziksel hem sözlü tacize uğramıştı. İnsanların tepkisini gören kadın restorandan kaçmış, tesettürlü kadına yapılan bu saldırı büyük tepki toplamıştı.

METRODA BAŞÖRTÜLÜ KADINA ÇİRKİN SALDIRI! 'KARA FATMA' HAKARETİ

Yine birkaç ay önce İstanbul'da bir metroda başörtülü kadına, "Kara Fatma" diye hakaret eden bir kadın yine görüntülere yansımıştı. Kadına vatandaşlar tepki gösterince, "Burası Türkiye Cumhuriyeti, burası özgür bir ülke, istediğimi konuşabilirim" dedi. Özgürlüğü istediğine saldırabilmek ve istediğine hakaret etmek olarak gören bu güruhun vukuatları ne ilk ne de son olacak gibi görünüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir