• DOLAR 32.592
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2506.925
  • ...
Öğretmen Artunç`un Ailesine Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Kava ve yönetim kurulu üyeleri, trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybeden Öğretmen Hüseyin Artunç`un ailesini ziyaret ederek aileye 15 bin liralık yardım çeki verdiler.

 

Eğitim Bir-Sen Bingöl Şube Başkanı Yunus Kava konuyla ilgili açıklama yaparak üyeleri olduğunu söylediği Hüseyin Artunç ve eşi Gönül Artunç`u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Kava, hayatlarını kaybeden Artunç ailesinden kalan çocukları Hamza`nın kendilerine bir emanet olduğunu ve eğitimine katkıda bulunmak için SBN Sigorta ile yaptıkları protokol gereği yardımda bulunduklarını söyledi.

 

Tüm üyelerinin Ferdi Kaza Sigortası teminatından yararlandığını belirten Kava, \"Konfederasyonumuz ve bağlı sendikalarımız ile SBN Sigorta arasında imzalanan sigorta hizmetleri anlaşmasıyla üyelerimizi, kazalardan kaynaklanacak kayıplara karşı Grup Ferdi Kaza Sigortası ile teminat altına alırken, çeşitli sigorta branşlarındaki poliçeleri daha düşük ücretle edinmelerine ve sigortacılık hizmetlerinden birinci sınıf hizmet anlayışıyla yararlanmalarına imkân sağladık. Bu kapsamda, üzücü bir kaza sonucu vefat eden üyemiz Hüseyin Artunç ve eşi Gönül Artunç`a aynı kazada vefat eden diğer aile fertlerine Allah`tan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz\" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir