• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DİKA Aralık Ayı Toplantısı Batman`da Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), 2012 yılı Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı saat 11.30`da Batman`da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Mardin Valisi Turhan Ayvaz başkanlığında yapılan toplantıya, Batman Valisi Yılmaz Arslan, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Şırnak Belediye Başkanvekili Fayık Saltan, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve Mardin İl Genel Başkanı Abdülkerim Erdem katıldı.

 

Dicle Kalkınma Ajansı DİKA`nın 2012 Yılı Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Batman Valisi Yılmaz Arslan`ın geç gelmesi nedeniyle gecikmeli başladı.

 

Aralık Ayı Yönetim Kurulu toplantısında, \"Aralık Ayı Kalkınma Bakanlığı tarafından uygun görülen, Ajans`ın 2012 ve 2013 yılı Bütçesi`nin Kurulun onayına sunulması, 2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı çerçevesinde 12.12.2012 tarihine kadar Ajansa ulaşan ve değerlendirmesi tamamlanan başarılı proje tekliflerinin Kurul onayına sunulması, Irak`ın Süleymaniye, Erbil ve Duhok illerine yapılacak ticari işbirliği ziyareti hakkında Kurul`un bilgilendirilmesi, 2014 - 2023 dönemini kapsayacak şekilde Kalkınma Ajanslarınca Düzey 2 istatistiki bölgeler bazında hazırlanması uygun görülen TRC3 2014 - 2023 Bölge Planı`nın kapsamı ve öngörülen hazırlık süreçleri hakkında Kurul`un bilgilendirilmesi, Batman Ticaret ve Sanayi Odası adına Ajansımız Batman Yatırım Destek Ofisi tarafından hazırlanarak başvurulan, Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından başarılı bulunarak hibe desteği almaya hak kazanan \"Çağdaş Dünya Hizmetlerini Üyelerine Sunan Bir Oda\" adlı projeler\" hakkında Kurul`un bilgilendirildiği belirtildi.

 

Toplantı sonunda kurul üyeleri, öğle yemeği için saat 13.30`da BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu`nun misafiri olarak Kayabağ Köyü (Basorké) köyüne gittiler. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir