• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Batman'da "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da yapılması planlanan "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" hakkında Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, açıklamalarda bulundu.

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonunda, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" 20 Kasım Çarşamba günü Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Konferans Salonunda saat 09.00'da gerçekleştirileceği belirtildi.

Demir, Batman Ticaret ve Sanayi Odası'nda tüm kesimlere açık olacak seminerde konusunda uzman kurum ve kişilerin dış ticaretle ilgili önemli bilgi paylaşımlarında bulunacağı ve gelen soruları cevaplandıracaklarını söyledi.

Demir, "İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E-Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Türk EXIMBANK İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi konularında bilgiler verilecektir." dedi.

Seminere davette bulunan Demir, "İlimizde faaliyet gösteren; ihracata yönelik ürün üreten, ihracat potansiyeli olan, ihracatçı üyelerimizi ve dış ticaret alanında bilgilenmek, kendini geliştirmek isteyen kişileri, şirket çalışanlarını seminerimize bekliyoruz." diye konuştu. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA) 

 

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir