• DOLAR 32.333
  • EURO 35.167
  • ALTIN 2313.164
  • ...
SON DAKİKA
Metrobüs duraklarındaki izdiham vatandaşları canından bezdirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul'un ulaşım sorunu ve trafiği dillere destandır. Şimdiye kadar hiçbir yönetim tam bir çözüm getiremedi. Ancak son seçimlerde verilen sözlerden sonra vatandaşın beklentileri bi' hayli artmıştı.

Toplu ulaşım araçlarından metrobüs, İstanbul trafiğini biraz rahatlatsa da yolcular için aynı durum söz konusu değil.

16 milyonluk nüfuslu İstanbul'da metrobüsü tercih edenler, uzun kuyruklar oluşturuyor. Yoğunluk nedeniyle vatandaşlar, üst geçitte ve metrobüs duraklarında uzun süre beklemek zorunda kaldı.

 Peş peşe gelen metrobüsler insan selini azaltmaya çalışırken akıllara "Bu kalabalık neden oluşuyor?" sorularını getirdi. 

Daha önceleri de çok sakin olmayan metrobüs durakları  yine de sık sık gelen metrobüslerle boşalıyordu.

Seçimlerden önce bu denli yoğunluğun yaşanmadığı bu duraklarda "Hindistan'ı andıran görüntülerin meydana gelmesi" insanların "HANİ HER ŞEY GÜZEL OLACAKTI?" şeklinde sorular sormalarına yol açtı. 

Özellikle pazartesi günleri ve iş çıkış saatlerinde metrobüs duraklarında yoğunluk oluştuğunu, yetkililerin bu duruma çözüm bulması gerektiği artık toplumda bir beklenti haline gelmiş bulunmakta.

Son belediye seçimlerini kazanan CHP'li İmamoğlu seçim çalışmalarında kulağa hoş gelen "HER ŞEY GÜZEL OLACAK!" sloganını kullanmış ve doğrusu bu sempatik slogandan oldukça faydalanmıştı. 

Metrobüsleri kullanan vatandaşlar olarak biz de soruyoruz: "Her şey böyle mi güzel oldu, tasarruf yapacağını söyleyerek bazı araçları sefer dışı bırakmak, bazısının da seferlerini seyrekleştirmek suretiyle bırakın şartları iyileştirmeyi vatandaşın günlük rutinini da bozup işini güçleştirmeniz mi güzel oldu? "

CHP'lilerin ( İmamoğlu'nun) halka bakış açısı ve zihniyeti iyi anlaşılmadan "Halka Hizmet!" mantıkları anlaşılamaz. Tüm bunları anlamak için yakın geçmişe bakmak yeterlidir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir