• DOLAR 32.562
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2425.552
  • ...
​ Kur'an ziyafeti dinleyenleri mest etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ağrı İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile Kur'an Ziyafeti programı düzenlendi. Programa 2018 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya İkinci ve Erzurum Palandöken Solakzade Camii İmam Hatibi Hafız Ali Turhan da iştirak ederek okuduğu Kur'an ile gönüllere işledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, insanların dünya ve ahiret saadetleri için Kur'an'a sarılmaları gerektiğini kaydetti.

Topçu, "Hepinizin bildiği gibi Diyanet İşleri Başkanlığımız bu Mevlid-i Nebi haftası teması olarak 'Peygamberimiz ve Aile' konusunu belirledi. Bir kısım ailelerin çürümeye, bozulmaya yüz tuttuğu şu günlerde kayda değer bir konu olduğunu düşünüyorum. Bizlerde Hazreti Muhammed Mustafa'nın aile hayatını her platformda anlatma gayreti içerisinde oluyoruz. Kur'an, Cenab-ı Hakk'ın semadan göndermiş olduğu ve biz insanların sımsıkı sarıldığında bizi dünya ve uhva saadetine götüreceğini ifade eden bir kitaptır. Cenabı Hak amel etmeyi nasip eylesin." dedi.

Daha sonra sırasıyla Ağrı İl Müftülüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Kadir Meyvacı, Erzurum Palandöken Camii Müezzin Kayyımı Fatih Yılmaz, Erzurum Horasan Merkez Çarşı Camii Müezzin Kayyımı Coşkun Kara, 2018 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya İkinci ve Erzurum Palandöken Solakzade Camii İmam Hatibi Hafız Ali Turhan okudukları Kur'an tilavetleri ile dinleyenleri mest etti.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

]]>

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir