• DOLAR 32.341
  • EURO 35.211
  • ALTIN 2246.921
  • ...
Batman Çayı'nda kaybolan genç 3 gündür bulunamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da geçtiğimiz pazartesi günü ikindi saatlerinde balık tutmak için Batman Çayı'na girip kaybolan genç halen bulunamadı. Süleyman Çelik (19) adındaki gencin bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, 3 gün önce Batman merkeze bağlı Bıçakçı (Kerikê) köyü mevkiinde Batman Çayı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Süleyman Çelik isimli genç, balık tutmak için girdiği Batman Çayı'nda kayboldu.

Durumu fark eden çevredekiler, jandarma, 112 Acil Servis ekipleri, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Dalgıç Ekipleri ve AFAD'a bildirdi. Ekipler gencin bulunması için çalışma başlattı. Aramaların 3'ncü gününde akşam karanlık çökünceye kadar çalışmalar devam etti.

Yarın sabah AFAD ekipleri, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Dalgıç Ekipleri, Bitlis Tatvan Dalgıç Polis Ekipleri jandarma ile birlikte arama çalışmalarını devam edecekleri öğrenildi.

AFAD yetkilileriyle yaptığımız görüşmede, "Bu gün de arama çalışmaları bir sonuç vermedi. Bıçakçı köyünden Balpınar köprüsüne kadar gidildi. Hem su üstü hem de kıyı taraması yapıldı. Yarın jandarma ile beraber çok geniş kapsamlı bir kıyı ve su üstü taraması yapacağız. Şüphelenilen noktalarda dalış da yapılacak. Su fazla da değildir. Batman Çayı boyunca kıyı taraması iki taraflı yapacağız." ifadeleri kullandı. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir