• DOLAR 32.541
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2489.755
  • ...
İşgal rejiminin Gazze'ye saldırıları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci terör rejimine ait savaş uçakları, İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri komutanlarından Baha Ebu'l-Atâ'nın evine düzenlediği saldırının ardından Gazze Şeridi'ne birkaç kez daha hava saldırısı gerçekleştirdi.

İşgal rejimi çetelerinin Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, üzerinde 2 kişinin bulunduğu bir motosiklete saldırı düzenlediği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, işgalci teröristler bu saldırılarıyla yetinmeyerek Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki iç güvenlik binasına da bir saldırı düzenledi.

Öte taraftan, İnsan Hakları Bağımsız Heyeti, işgalci siyonistlerin bu sabah genel merkezlerini doğrudan bir füzeyle hedef aldığını açıkladı. 

Heyet, füzenin binanın beşinci katına isabet ettiğini fakat beşinci katta çalışanların o anda bir başka katta toplantıda oldukları için bir kişinin etrafa savrulan cam kırıklarıyla hafif bir şekilde yaralandığını kaydetti.

Heyet ayrıca insan hakları alanında faaliyet gösteren sivil bir kuruma düzenlenen saldırının savaş suçu olduğunu belirtti.

İşgalci çetelerin direnişe ait birkaç alana ve gözetleme noktasına da saldırı düzenlediği, Gazze kentinin güneybatısındaki Şey Iclin bölgesindeki bir daireyi hedef aldığı bildirildi. (İLKHA)

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir