• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 9 Kişiyi Gözaltına Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal güçleri dün gece ve bu sabah (12 Kasım Salı) erken saatlerde Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek aralarında esir Ahmed El-Mağribi’nin oğlunun da olduğu dokuz kişiyi gözaltına aldı.

Filistinli Esir Kulübü, işgal güçlerinin Tulkerem’de 31 yaşındaki Enes Mücahid Cuyusi, 33 yaşındaki Bekir Hafız Selim Sinyora ve 26 yaşındaki Suheyb Velid Ebu Liyfe’yi gözaltına aldığını açıkladı.

İşgal güçleri, bu sabah Beytlahim vilayetinde de iki genci gözaltına aldı. Gözaltına alınan gençlerden 17 yaşındaki Mahmud Ahmed El-Mağribi’nin 18 kez müebbet hapis mahkumu esir Ahmed El-Mağribi’nin oğlu olduğu ifade edildi. 

İşgal güçlerinin Beytlahim vilayetinde ayrıca 17 yaşındaki İzz Sarar isimli genci gözaltına aldığı kaydedildi.

İşgal güçleri ayrıca Mescid-i Aksa bekçisi İhab Ebu Gazale’yi ve Kalkiliya’ya bağlı Azun beldesi sakinlerinden 22 yaşındaki Nuh Cevde Rıdvan’ı gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Eriha kentindeki Akabetu Ceber Kampı’nda bir eve baskın düzenlediği, Musa Üsame El-Müsaid isimli genci işyerinden evine dönerken Beytlahim’in kuzeyindeki Ayide Kampı yakınlarında darp ettiği belirtildi.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir