• DOLAR 32.496
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.391
  • ...
AB, Siyonist İsraile 'İşgalci' dedi!'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Avrupa Adalet Divanı, Avrupa Birliği ülkelerinin Batı Şeria, Doğu Kudüs ve Golan Tepeleri gibi Siyonis İsrail işgali altındaki bölgelerden gelen malların tanımlanmasının kesin olarak yapılmasını ve "İsrail'in ilgili bölgelerde egemen bir oluşum olarak değil, işgalci güç olarak bulunduğunun" belirtilmesini hükmetti.

Avrupa Adalet Divanı, siyonis İsrail'i 'İşgalci olarak tanımladı. AB'nin en yüksek yargı organı olan mahkeme, Batı Şeria, Doğu Kudüs ve Golan Tepeleri gibi siyonist İsrail işgali altındaki bölgelerden gelen malların tanımlanmasının kesin olarak yapılmasını ve İsrail'in bu bölgelerde 'İşgalci' olarak tanımlanmasına hükmetti.

Avrupa Adalet Divanı’nın bu kararının ardından Avrupa Birliği’nden de bir açıklama geldi.

AB Komisyonu, ürünlerinin çıkış noktalarının açık ve yanlış yönlendirici olmadan belirtilmesinin AB’nin tüketici politikasının temel parçalarından biri olduğunu vurguladı.

AB’den gelen açıklamada, “AB Komisyonu, mahkeme kararının, 2015’te Komisyon tarafından yapılan açıklayıcı bildirimde söylendiği üzere, İsrail yerleşimlerinden çıkan ürünlerin kökeninin gösterilmesinin tüketici açısından doğru ve yanlış yönlendirici olmaması gerektiğini teyit ediyor” ifadesine yer verildi

Bu haberler de ilginizi çekebilir