• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2509.358
  • ...
Mavi Kapaklar Umut Oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu öğrencileri Burak Gündüz ve İ. Burak Bölükoğlu, birkaç hafta içinde topladıkları mavi kapakları Bingöl ortopedik Özürlüler Derneğine teslim ederek anlamlı ve örnek bir davranış gösterdiler.

 

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında topladıkları 24 bin adet plastik kapağı dernek Başkanı İdris Canlı`ya teslim eden öğrenciler, engellilere yönelik çalışmalara ve yardımlara devam edeceklerini belirttiler.

 

Canlı: \"Kardeşlerimiz Aslında Umut Toplamıştır\"
Öğrencilerin davranışlarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Canlı, şöyle konuştu: \"Birçok vatandaşın umursamadan çöpe attıkları mavi kapaklar engelliler için umut oluyor. Bunun farkında olan arkadaşlarımız büyük fedakarlık göstererek binlerce kapak toplamayı başarmış. Buna sadece kapak toplama gözüyle bakmıyoruz. Bu arkadaşlarımız aslında umut toplamıştır. Toplanan kapaklar evine bağımlı olan bir kardeşimizin her insan gibi sokağa çıkıp ihtiyaçlarını karşılamasına vesile olacaktır. Bu fedakar çalışmalarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.\" (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir