• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
Hilvan Belediyesi  ‘Geleceğe Nefes’ için Fidan Dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kampanya kapsamında fidan dikimine Hilvan İlçe Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bölge Orman Müdürlüğü temsilcileri, protokolü, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilginin gösterildiği fidan dikimi kampanyasının ilk etabında Hilvan'ın Kırbaşı mevkiinde bin fidanın dikimi gerçekleştirildi.

'Gelece Nefes Ol ' sloganıyla başlatılan, zeytin ve çam ağaçlarının fidan dikimlerinin gerçekleştirildiği etkinlikte konuşan Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, "Geleceğe Nefes Ol kampanyası kapsamında Türkiye'de fidan dikim kampanyası düzenlendi. Biz de Hilvan Kaymakamlığı, Hilvan Belediyesi, ilçe halkı ve öğrencilerimiz ile birlikte Hilvan’ın Kırbaşı mevkiinde ilerde bize nefes olacak fidanların dikimini  gerçekleştirerek bu kampanyaya destek olduk." açıklamasında bulundu.

Fidan dikiminde bulunan Belediye Başkanı Bayık, Bayık ise "Bugün daha yeşil bir Türkiye ve gençlerde çevre bilincinin oluşturulması için burada toplanmış bulunmaktayız. 11 milyon fidan bugün Türkiye’nin birçok noktasında toprakla buluştu. Büyük ilgi gören organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir