• DOLAR 32.376
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 19 Aralık 2012 Çarşamba günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

KENT HABER GAZETESİ: PARKOMATLARA İZİN YOK
Büyükşehir Belediyesi`nin ihale marifetiyle SZD şirketine verdiği parkomatlarla ilgili ihalenin mevcut yasalara göre yapılamayacağı için dava açan Murat Çelik`i haklı bulan idare Mahkemesi`ne yapılan itiraz da ret edildi. Bundan sonra parkmetre uygulamasına son verilmesi gerektiği belirtiliyor.

Gereğini Yapacağız
Cami yerinin iş yeri için olumlu oy kullanan AKP`li Murat Türk için sert açıklamalarda bulunan AKP il Başkanı Yağcı, \"Evet oyu veren AK partili meclis üyesini artık partili olarak görmüyorum.\"dedi.

Gaspçı Kapı Komşusu Çıktı
Adana`da bileziğini vermeyen kadını 3 değişik bıçak kullanarak yüzünden ve vücudundan defalarca bıçaklayan şahsın kapı komşusu olduğu ortaya çıktı. Yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

5OCAK GAZETESİ: TMMOB İMAR DEĞİŞİKLİLİĞİNİ YARGIYA TAĞIYOR
TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Nazım Biçer, 2010 yılının Ekim ayında 1/25.000 ve 1/5.000 ölçekli imar planları ihalesi yapılan ve 14.12.2012 tarihli Adana Büyükşehir Meclisinde onaylanan imar revizyonlarının yine tartışmalarla dolu olduğunu gözlemlediklerini ifade etti. Son yapılan imar planı revizyonları ile bir dini tesis alanının ticaret alanına dönüştürmesi ve çamlık arazisinin turizm alanına dönüştürmesinin kamuoyuna yansıdığını anımsattı.

SP Genel Başkanı Kamalak: Teşvikler Adil Olmalı
Adana Sanayi Odası`nı ziyaret eden Mustafa Kamalak, ADASO Başkanı Sadi Sürenkök`ün teşvik uygulamalarının Adana`ya büyük zarar verdiğini ifade etmesi üzerine \"Teşvik uygulamaları adil olmalıdır. Geride olan iller mutlaka ileriye gitmeli ancak ilerdekiler de geriye düşürülmemelidir.\" dedi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir