• DOLAR 32.586
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2414.633
  • ...
Zengin olmak için evde akrep yetiştiriyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yasa dışı akrep yetiştiriciliği yapıldığı gerekçesiyle bir eve baskın düzenlendi. Baskında evin bodrumun yüzlerce akrep ele geçirildi.

Kaplara konulan ve boğulmamaları için üzerinde delik açılan akrepler, Mardin Yaban Hayatı Daire Başkanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Zengin olmak için yetiştirildiği öğrenildi. Bir gram akrep zehrinin 3 ila 5 bin dolar arasında alıcı bulduğu ifade ediliyor.

Olay akşam saatlerinde Mardin’in Kızıltepe ilçesi Yenikent Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, yasa dışı akrep yetiştiriciliği yapıldığı gerekçesiyle bir eve baskın düzenledi.

Evin bodrum katına inen polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.  Ekipler, bodrum katında şeffaf kaplara konuşan tam 217 adet canlı akrep gördü.

Muhafaza altına alınan akrepler, Kızıltepe Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan talimatıyla Kızıltepe Belediyesi Zabıta, Mardin Yaban Hayatı Daire Başkanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Ekipler, akrepleri doğaya bırakacaklarını ifade ettiler.  

Yasa dışı akrep yetiştiriciliği yapan H.Ç hakkında idari işlem başlatıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

]]>

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir