• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Aranan 35 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamalarının yapıldığı belirtildi.

Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 35 kişi yakalanırken, uygulamalarda 23 şüpheliye uyuşturucudan, 20 şüpheliye hırsızlıktan, 67 şüpheliye kabahatler kanunuyla ilgili olmak üzere toplam 316 şüpheliye adli ve idari işlem yapıldı.

video

Uygulamalarda, 23,10 gram metamfetamin maddesi, 25,24 gram esrar maddesi, 4,97 gram bonzai maddesi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet fişek, 1 adet tüfek, 3 adet kartuş, 5 bin 460 paket gümrük kaçağı sigara, 7 adet çalıntı yangın söndürme tüpü, 3 adet çalıntı motosiklet, bir adet çalıntı cep telefonu, bir adet bıçak ve bir adet nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Öte yandan, Şehitkâmil ilçesi 15 Temmuz Mahallesi’ndeki bir akaryakıt İstasyonunda meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri olan 3 kişi yakalandı.

Nizip ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde bulunan bir adreste kumar oynatıldığı ihbarı üzerine yapılan aramada bir adet elektronik kumar makinesi ve kumar oynamada kullanılan materyaller ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Dumlupınar Mahallesinde S.B isimli şahsın elinde bulunan 2 poşet içerisinde yapılan kontrollerde, 665 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Her üç olayda gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir