• DOLAR 32.529
  • EURO 34.578
  • ALTIN 2493.26
  • ...
Van Basınından Öne Çıkan Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: NADİROĞLU \"SEVİNCİMİZİ KURSAĞIMIZDA BIRAKTILAR\"
Yaşanan yolsuzluk olaylarından sonra Diyarbakır`a nakledilen K türü yetki belgesi verme ofisinin Van yerine Erciş`e kurulmasına tepki gösteren Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, ofisin Erciş`e kurulmasına sebep olarak gördüğü milletvekili Fatih Çiftçi`ye ateş püskürdü.

İnternet Kafeler Ahlakı Bozuyor
Çocuklarımızın, kontrol altında olmayan internet kafelerin tehdidi altında olduğu ile ilgili haberin ardından bir açıklama yapan Demokrat Eğitimciler Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Eyüphan Kaya, yetkililerin internet kafe denetimleri konusunda görevlerini yerine getirmediklerini söyledi.

YYÜ Akademik Yılı Açtı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 2012-2013 akademik yıl açılışını düzenlediği bir törenle gerçekleştirdi.


BÖLGE GAZETESİ: KINA, GÖREVİNE BAŞLADI
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Mucip Kına, bir masaj yayınladı.

Sayılır`dan Karaloğlu`na Veda Ziyareti
Eklenme Tarihi : 18/Aralık/2012, 17:25Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirleri Birimi`ne ataması yapılan İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, Van Valisi Münir Karaloğlu`na veda ziyaretinde bulundu.


GAZETEVAN: VAN`IN ERCİŞ İLÇESİNDE 45 KÖY YOLU KAPALI
Van`ın Erciş ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 45 köy yolunun halen ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Ulu Camii`nin Güçlendirme Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Van`da yaşanan depremlerin ardından hasar gören camilerden biri olan Ulu Camii`nin güçlendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.


VAN HAVADİS: JANDARMA ÖĞRENCİ SERVİS ARACLARINI DENETLEDİ
Van`da jandarma trafik ekipleri, öğrenci servis araçlarını denetledi.

Zabıtalar Fırınları Denetledi
Van Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan fırınlarda denetimlerde bulundu.


VAN SESİ: CEHALETLE MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİR
Van Valisi Münir Karaloğlu, \"Son 30 yıldır maddi ve manevi kaynaklarımızı heba ettiğimiz bir fitne sorunumuz var bölgede. Bütün bu sorunları çözmemiz için ilmin aydınlık ışığına ve bilim adamlarımızın yol göstericiliğine ihtiyacımız var\" dedi.


VAN HABER: KAMU İHALELERİ Mİ ALİ CENGİZ OYUNU MU?
Müteahhit; `deprem sonrası bazı kurumlarımızda siyasilerin ve kurum amirlerinin iş birliği ile birçok ihale, inşaat sektöründen olmayanlara bile davetiyeli bir şekilde verildi.` Başbakan Erdoğan; \"Yolsuzluk çirkindir. Yolsuzluk, kul hakkı yemektir ve haramdır.`

Manşetimiz Ses Getirdi
BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, Van İl Afet müdürlüğü ve Van Valiliği hakkında çıkan yolsuzluk haberleri 23 Temmuz 2012 tarihinde AFAD`a yapılan yolsuzluk baskını üzerine söz konusu yolsuzluk iddialarının araştırılması için meclise araştırma önergesi verdi.


İKİ NİSAN: BU BİNA KORKUTUYOR
Van`da ağır hasarlı olduğu için yıkım çalışmaları yapılan binanın bir bölümünün kayarak zarar verdiği yanındaki 4 katlı apartmanın her an çökme ihtimali çevre esnafı ve mahalle sakinlerini korkutuyor.

Kar, En Çok Onları Etkiledi
Van`da yaşanan iki büyük depremin ardından önce çadırlarda ardından da yerleştirildikleri konteynır kentlerde yaşam mücadelesi veren depremzedeler, etkili olan kar yağışıyla birlikte zor günler yaşıyor.


ŞEHRİVAN: AKDAMAR`A İKİNCİ MAKYAJ
Van Gölü içerisindeki adayla aynı ismi taşıyan tarihi Akdamar Kilisesi`nde ikinci restorasyon başlıyor.


HABER VAN: PROF. DR. DURSUN ODABAŞ, YILLAR SONRA YYÜ`DE DERS VERDİ
Dekanlık görevini yaptığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi`nden (YYÜ) 28 Şubat sürecinde atılan Prof. Dr. Dursun Odabaş, aynı üniversitenin akademik açılışında verdiği ilk derste duygulu anlar yaşadı.


MEDYA VAN: VAN`DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU 15 GÖZALTI
Van`da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda kaçak sigara, çay ve akaryakıt ele geçirildi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir