• DOLAR 32.345
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2311.157
  • ...
SON DAKİKA
Umut Kervanından Mevlid Kandili mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran adına verilen mesajda Hazreti Peygamber'in muhtaç ve yetimlere karşı olan şefkatine dikkat çekildi.

Hazreti Peygamber'in doğum yıldönümünü idrak edecek olmaktan dolayı sevinç ve mutluluk içerisinde olduklarını belirten Kurtaran, Hazreti Muhammed'in hayatının okunup anlanması ve kendi hayatımıza tatbik etmemiz gerektiğini vurguladı.

Kurtaran, "Hazreti Peygamber (Sallallahu Aleyhi Vesellem) peygamberliği boyunca barış ve adalet çerçevesinde izlemiş olduğu yola bugün her zamankinden daha fazla muhtacız.  Bu sebeple de vakıf olarak çalışmalarımızı Peygamberimizin toplumda mazlum, mağdur, ihtiyaç sahiplerine, özellikle yetimlere göstermiş olduğu hassasiyet üzerine bina ettik. Bu eksende çalışmalarımızı yürütüyoruz. Umut Kervanı Vakfı olarak İslam aleminin mevlidi nebisini tebrik eder tüm dünyada barış ve kardeşliğin yayılmasını, zulüm altında inleyen savaş sebebiyle açlık ve susuzluk sebebiyle çaresiz kalan kardeşlerimize kurtuluş ve refah getirmesini rabbimizden niyaz ediyoruz." dedi.

(Nizamettin Aşkın- İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir