• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Çatak Kaymakamı Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İlçe Müftüsü Muhammed Sadık Kılıç ile din görevlileri hazır bulundu.


Burada Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, din görevlilerinin görev bölgelerinde karşılaştıkları sıkıntıları dinleyerek, Kaymakamlık olarak problemlerin en kısa sürede çözülmeye çalışılacağını söyledi.


İlçe Müftülüğü tarafından her ay \"Mutad\" olarak düzenlenen Din Görevlileri Toplantısına katılan Kaymakam Yüksel, din görevlilerine hitaben yaptığı konuşmasında cami görevlerinin görev mahallerinde gerçekleştirmiş oldukları cami içi din hizmetleriyle beraber cami dışı hizmetlerde de aktif rol almalarını istedi.

Kaymakam Yüksel, \"Din görevlileri, yapmış oldukları görevleri itibariyle çok büyük bir sorumluluğu üstlenmişlerdir. Bu manada topluma her konuda örnek olmak ve onların sıkıntılarına çözümler bulmak konumundadırlar. Toplumun saygınlığını ve güven duygularını kazanmış bireyler olarak görevlerini layıkıyla icra eden din görevlilerimizin, güzel bir nesil yetiştirmede çok büyük sorumlulukları vardır\" dedi.


Din hizmetlerinin yürütüldüğü cami ve Kur`an kurslarının bakım, onarım ve ısınma gibi muhtelif ihtiyaçlarının imkânlar nisbetinde karşılanmaya devam edileceğini vurgulayan Kaymakam Yüksel, din hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması noktasında başarılı çalışmalar gerçekleştiren İlçe Müftülüğü çalışanlarına ve din görevlilerine teşekkür etti.


İlçe Müftüsü Muhammed Sadık Kılıç ise Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel`in din görevlileri toplantısına katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir