• DOLAR 32.388
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.69
  • ...
Gaziantep'teki uyuşturucu operasyonu devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli başlatılan uyuşturucu operasyonları bugün de devam etti. Operasyonlara İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süredir istihbarat ve teknik takip çalışmaları yürüttü. Çalışmalar sonucu Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi'nde 25 adres belirlendi.

850 polisin katılımı, Özel Harekât Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ve havadan da polis helikopteri desteği ile belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in yönettiği operasyonda, mahalledeki şüpheli kişi ve araçlarda arama yapıldı.

Operasyonda belirlenen adreslerin bulunduğu sokakların etrafı sarılırken, mahalle giriş ve çıkışlar ise zırhlı araçlar ve özel harekat polisleri tarafından tutuldu. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, bir süre daha devam edeceği öğrenilen operasyon kapsamında mahalleye giriş çıkış yapan araçlarda arama yapıldı. Belirlenen adreslerde aramalar sürüyor.

Öte yandan, merkez Şahinbey ilçesi Fırat Mahallesi'nde durumlarından şüphelenilerek durdurulan ve uyuşturucu ile yakalanan iki şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin yapılan üst aramasında 22.35 gram metamfetamin maddesi, 17 gram eroin maddesi ve 1.7 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Ayrıca Vatan Mahallesinde Ö.A. isimli şüpheli şahıs 40 gram eroin maddesi ile yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Nizip ilçesinde de bir eve düzenlenen operasyonda ise evde yapılan aramada, 2 kilo gram esrar ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir